Digita mahdollistaa
EN

Digitan HybridiTV mukana Kingi-ohjelmassa keväällä 2018

Kingin hybridi-tv-lisäpalvelun aloitusnäyttö ensimmäiseltä ohjelmaviikolta.

Maikkarilla keväällä 2018 esitettävässä musiikkiohjelma Kingissä hybridi-tv-katsojilla on jälleen mahdollisuus päästä äänestämään suosikkihahmoaan suoraan kotisohvalta. Digitan tuottama hybridi-tv-lisäpalvelu antaa Kingi-katsojalle pääsyn äänestämään helposti vain kaukosäätimen sinistä nappia painamalla, ja täysin ilmaiseksi!

Hybridi-tv:n Kingi-lisäpalvelussa katsojalla on mahdollisuus äänestää omaa suosikkihahmoa, kotitalouksilla on käytössä viikottain yhteensä 10 ääntä. Lisäksi lisäpalvelussa katsoja voi seurata reaaliaikaisesti ohjelman twiittejä.

MTV:lla keväällä lauantai-iltaisin esitettävä Kingi on musiikkikomediashow jossa 7 fiktiivistä kilpailijaa osallistuu vain hitusen Idolsia, Voicea, Talentia ja X Factoria muistuttavan laulukilpailun finaalivaiheeseen.

Ohjelman juontajana toimii Jaakko Saariluoma ja näyttelijöinä nähdään Kalle Lamberg, Anna-Maija Tuokko, Linda Wiklund, Jarkko Niemi, Pirjo Heikkilä, Severi Saarinen ja Mika Eirtovaara.

Lue lisää hybridi-tv:stä  ja osallistu hybridi-tv:n arvontaan!

Lue lisää Kingistä »

Syksyn aikana aktiivisista hybridi-tv-katsojista noin puolet avasi Idols-lisäpalvelun lähetyksen aikana. Lisäksi 60 % äänesti suosikkiaan ja vaikutti näin ollen kilpailijoiden jatkoon pääsyyn! Nämä lukemat ovat erittäin positiivisia ja ne näyttävät hybridi-television potentiaalin laitteiden suosion kasvaessa.

Hybridi-tv: Case Idols Suomi

Digita lanseerasi syksyllä 2017 hybridi-tv-katsojille aimo annoksen extraa Idols-sovelluksen myötä.

Lue koko tarina