Digita mahdollistaa
EN

Asiakastarinat

Näytä kaikki Internet of Things Hybridi-tv Mainosratkaisut Data Center

Kehittynyt IoT-verkko tehostaa kiinteistöjen ylläpitoa – vesivuodot huomataan nopeasti ja lämmitystä voi säätää sääennusteiden mukaan

Kiinteistöihin energiaratkaisuja toimittavan Enermixin toimitusjohtaja Janne Heinonen uskoo tietoverkkoihin kytkettyjen laitteiden parantavan jatkossa erityisesti isojen kiinteistöjen huoltoa. Kun kiinteistön mittareiden keräämä data tulee suoraan kiinteistönhuoltajan tietokoneruudulle valmiiksi analysoituna, pystyy huolto puuttumaan esimerkiksi vesivahinkoihin entistä nopeammin.
Lue koko tarina

Kalliita sisäilmaongelmia voi ehkäistä uudenlaisen teknologian avulla – ”Ongelmat eivät synny sattumalta”

Huono sisäilma on Suomessa laaja ja varsin kallis ongelma. Sisäilmaongelmat maksavat Suomessa kolme miljardia euroa vuosittain, ja niitä esiintyy 15 prosentissa kiinteistökannasta. Sisäilmaolosuhteiden varmistamiseen on kuitenkin uudenlaisia ratkaisuja, joilla ongelmia voi ehkäistä ennalta tehokkaasti. Suomalaisyritys IISY tuottaa Freesi-sisäilmapalvelua sisäilmariskien hallintaan.
Lue koko tarina

Rakennusala hyötyisi uudesta teknologiasta valtavasti – betonivalunkin voi tehdä paljon yksinkertaisemmin

Rakennustyömaille on tarjolla monia digitalisoinnin mahdollisuuksia, jotka säästävät työmailla aikaa ja rahaa. Tästä esimerkkinä on betonimittausten automatisointi. Rakennusalan digitalisointiin tähtäävä suomalainen Aiforsite Oy (entinen Bliot Oy) tarjoaa asiakkailleen erilaisia teknologiapaketteja, joiden tavoitteena on kehittää ja tehostaa työmaiden toimintoja.

Lue koko tarina

Asiakastarina: Digitan IoT-kiinteistöratkaisut

IoT:lla tasaista asumismukavuutta VVO-konsernin kohteissa Espoossa.

Lue koko tarina

IoT-teknologia avuksi porotalouteen

Rovaniemen Palojärvellä on otettu poronhoidossa askel modernimpaan suuntaan kun Digita ja Palojärven paliskunta ryhtyivät pilotoimaan porojen seurantaa IoT-verkon avulla.

Lue koko tarina

Matolog tuo veneetkin IoT-aikaan

Veneen olosuhteita seurataan Matologilla, Digitan Lora-verkkoa käyttävällä IoT-sovelluksella.

Lue koko tarina