Digita mahdollistaa
EN

Asiakastarinat

Näytä kaikki Internet of Things Hybridi-tv Mainosratkaisut Data Center

Älykäs IoT-verkko mahdollistaa edullisen kulunvalvonnan vaikka erämaamökille – sähköä ei tarvita

Jäikö avain sisälle? Hukkasiko lapsi avaimensa? Täytyykö siivooja päästää sisälle? Näissä tapauksissa täytyy yleensä odotella oven takana tovi, ennen kuin vanhemmat tulevat kotiin tai huoltomies avaamaan oven. Mutta entä jos ovessa olisi älylukko, jonka voi avata kertakäyttöisellä numerokoodilla myös etänä. Tiedonsiirron helppous ja edulliset kustannukset edistävät älylukkojen tuloa, vaikka mekaaniset avaimet ovat vielä tavallisin tapa avata ovi.
Lue koko tarina

Kehittynyt IoT-verkko tehostaa kiinteistöjen ylläpitoa – vesivuodot huomataan nopeasti ja lämmitystä voi säätää sääennusteiden mukaan

Kiinteistöihin energiaratkaisuja toimittavan Enermixin toimitusjohtaja Janne Heinonen uskoo tietoverkkoihin kytkettyjen laitteiden parantavan jatkossa erityisesti isojen kiinteistöjen huoltoa. Kun kiinteistön mittareiden keräämä data tulee suoraan kiinteistönhuoltajan tietokoneruudulle valmiiksi analysoituna, pystyy huolto puuttumaan esimerkiksi vesivahinkoihin entistä nopeammin.
Lue koko tarina

Kalliita sisäilmaongelmia voi ehkäistä uudenlaisen teknologian avulla – ”Ongelmat eivät synny sattumalta”

Huono sisäilma on Suomessa laaja ja varsin kallis ongelma. Sisäilmaongelmat maksavat Suomessa kolme miljardia euroa vuosittain, ja niitä esiintyy 15 prosentissa kiinteistökannasta. Sisäilmaolosuhteiden varmistamiseen on kuitenkin uudenlaisia ratkaisuja, joilla ongelmia voi ehkäistä ennalta tehokkaasti. Suomalaisyritys IISY tuottaa Freesi-sisäilmapalvelua sisäilmariskien hallintaan.
Lue koko tarina

Rakennusala hyötyisi uudesta teknologiasta valtavasti – betonivalunkin voi tehdä paljon yksinkertaisemmin

Rakennustyömaille on tarjolla monia digitalisoinnin mahdollisuuksia, jotka säästävät työmailla aikaa ja rahaa. Tästä esimerkkinä on betonimittausten automatisointi. Rakennusalan digitalisointiin tähtäävä suomalainen Aiforsite Oy (entinen Bliot Oy) tarjoaa asiakkailleen erilaisia teknologiapaketteja, joiden tavoitteena on kehittää ja tehostaa työmaiden toimintoja.

Lue koko tarina

Esineiden internet tuo uusia ulottuvuuksia kiinteistöalalle

Esineiden internet eli IoT tuo lähes loputtomia mahdollisuuksia kiinteistötoimialan kaltaisille aloille, joita ei perinteisesti mielletä digitaalisiksi.

Lue koko tarina

IoT tuo älyä ja laatua rakentamiseen

Esineiden internetin tuomat mahdollisuudet ovat merkittävät rakentamisen laadun parantamisessa.

Lue koko tarina

Puutarhayrittäjä saa IoT-teknologiasta turvaa ja aikaa

IoT-teknologialla toimiva seuranta tuo mielenrauhaa puutarhayrittäjälle, joka pystyy seuraamaan kasvuolosuhteita puhelimitse.

Lue koko tarina