Digita mahdollistaa
EN

Asiakastarinat

Näytä kaikki Internet of Things Hybridi-tv Mainosratkaisut Data Center

Kehittynyt IoT-verkko tehostaa kiinteistöjen ylläpitoa – vesivuodot huomataan nopeasti ja lämmitystä voi säätää sääennusteiden mukaan

Kiinteistöihin energiaratkaisuja toimittavan Enermixin toimitusjohtaja Janne Heinonen uskoo tietoverkkoihin kytkettyjen laitteiden parantavan jatkossa erityisesti isojen kiinteistöjen huoltoa. Kun kiinteistön mittareiden keräämä data tulee suoraan kiinteistönhuoltajan tietokoneruudulle valmiiksi analysoituna, pystyy huolto puuttumaan esimerkiksi vesivahinkoihin entistä nopeammin.
Lue koko tarina

Kalliita sisäilmaongelmia voi ehkäistä uudenlaisen teknologian avulla – ”Ongelmat eivät synny sattumalta”

Huono sisäilma on Suomessa laaja ja varsin kallis ongelma. Sisäilmaongelmat maksavat Suomessa kolme miljardia euroa vuosittain, ja niitä esiintyy 15 prosentissa kiinteistökannasta. Sisäilmaolosuhteiden varmistamiseen on kuitenkin uudenlaisia ratkaisuja, joilla ongelmia voi ehkäistä ennalta tehokkaasti. Suomalaisyritys IISY tuottaa Freesi-sisäilmapalvelua sisäilmariskien hallintaan.
Lue koko tarina

Rakennusala hyötyisi uudesta teknologiasta valtavasti – betonivalunkin voi tehdä paljon yksinkertaisemmin

Rakennustyömaille on tarjolla monia digitalisoinnin mahdollisuuksia, jotka säästävät työmailla aikaa ja rahaa. Tästä esimerkkinä on betonimittausten automatisointi. Rakennusalan digitalisointiin tähtäävä suomalainen Aiforsite Oy (entinen Bliot Oy) tarjoaa asiakkailleen erilaisia teknologiapaketteja, joiden tavoitteena on kehittää ja tehostaa työmaiden toimintoja.

Lue koko tarina

Hyvänmielen ravilähetykset – case: Hippos

Kesällä 2018 Hippos ja Digita päättivät tuoda ravit takaisin television ilmaiskanaville. Ravien lähettäminen päättyi edellisen vuoden vaihteessa, ja heinäkuun ravilähetykset tekivät toivotun paluun kaikkien saataville. Raviurheilijoita on suomessa noin seitsemäntuhatta, ja lähes vuoden jokaisena päivänä jossakin päin Suomea on ravilähtöjä. Raveja seuraamassa ja ajamassa on arviolta 100 000 ihmistä viikoittain. Ravit ovat olleet vuoden 2018 … Jatkuu

Lue koko tarina

Hybridi-tv-ohjelmayhteistyöt

Digita kehittää jatkuvasti yhdessä mediayhtiöiden kanssa hybridi-tv-palveluita, jotka rikastuttavat katsomiskokemusta vain kaukosäätimen napin painalluksella. Hybridi-tv on saavuttanut suuren suosion osana tv-ohjelmien tuotantoja ja tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä suoraan vuorovaikutukseen tv-katsojien kanssa. Lisäksi hybridi-tv-palveluiden käyttäminen on ilmaista kuluttajille, joka lisää niiden suosiota entisestään. Tutustu alla toteutettuihin hybridi-tv-ohjelmayhteistöihin! Hybridi-tv mukana suosituimmissa tv-ohjelmissa SYKSY 2018: PUTOUS: Putouksen katsojilla … Jatkuu

Lue koko tarina

Esineiden internet tuo uusia ulottuvuuksia kiinteistöalalle

Esineiden internet eli IoT tuo lähes loputtomia mahdollisuuksia kiinteistötoimialan kaltaisille aloille, joita ei perinteisesti mielletä digitaalisiksi.

Lue koko tarina

IoT tuo älyä ja laatua rakentamiseen

Esineiden internetin tuomat mahdollisuudet ovat merkittävät rakentamisen laadun parantamisessa.

Lue koko tarina

Puutarhayrittäjä saa IoT-teknologiasta turvaa ja aikaa

IoT-teknologialla toimiva seuranta tuo mielenrauhaa puutarhayrittäjälle, joka pystyy seuraamaan kasvuolosuhteita puhelimitse.

Lue koko tarina