Digita mahdollistaa
EN

Ambientia hyödyntää Digitan korkeatasoisia Colocation-palveluita

Cloud-, PaaS- ja räätälöityjä verkkopalveluita kokonaispalveluina tarjoava Ambientia Oy on käyttänyt Digitan konesalipalveluita jo viiden vuoden ajan. Ambientia on 153 työntekijän kokoinen kasvuyritys, joka tarjoaa asiakkailleen myös luotettavaa infraa sekä ajan tasalla olevaa tietoturvaa sovellusten alustaksi. Loppuvuodesta 2017 Ambientia laajensi yhteistyötään Digitan kanssa.

Palvelun luotettavuus on ensimmäinen prioriteetti

– Ambientialle on aivan keskeistä tarjota asiakkailleen kokonaispalvelua, joka on aina asiakkaiden saatavilla. Luotettavan ja vikasietoisen infrastruktuurin osana hyödynnämme Digitan korkeatasoisia colocation-konesalipalveluja, kertoo Ambientian Cloud Services -palveluista vastaava Matias Mäkinen.

– Meille on lisäksi ensiarvoisen tärkeää kilpailukykyisten hintojen ohella saada joustavaa, nopeaa ja hyvää henkilökohtaista palvelua ilman turhia, monimutkaisia prosesseja, jatkaa Mäkinen.

Paikalla siellä missä tarvitaan

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että olemme olleet Ambientian luottamuksen arvoisia, ja pitkä yhteistyömme laajenee edelleen. Ambientia, kuten monet Digitan Data Center -asiakkaat arvostavat palvelumme luotettavuutta ja sijaintia erinomaisten yhteyksien äärellä. Pasilan mediakampuksella sijaitsevat konesalimme tarjoavat digitaalisten palveluiden vaatimaa reagointikykyä ja erinomaista vasteaikaa, kertoo Digitan Data Center -palveluista vastaava johtaja Fredrik Brunberg.

– Mikäli tänä päivänä haluaa tarjota parasta mahdollista asiakaskokemusta palveluiden käyttäjille, on data sijoitettava sinne missä sitä kulutetaan. Näin toimii myös asiakkaamme Ambientia, jatkaa Brunberg.

Digitan konesalipalvelut vaativampaankin makuun

Erityisesti Internet-palveluntarjoajille, sisällöntuottajille sekä SaaS-palveluntarjoajille, joilla on suurimmat vaatimukset latenssin ja yhteyksien suhteen, Digitan juuri valmistuneet uudet konesalitilat sopivat täydellisesti. Niissä on monipuoliset ja erinomaiset yhteydet koko maailmaan. Saatavilla on kaikkien keskeisimpien operaattoreiden yhteyspalvelut, sillä Pasilassa sijaitsee tieto- ja internetliikenteen yhdysliikennepiste FICIX.

Digitan konesalipalvelut täyttävät vaativimpienkin asiakasryhmien turvallisuus- ja käytettävyysvaatimukset. Sähkönsyöttö konesalissa on varmistettu moninkertaisesti, jottei käyttökatkoksia synny. Helsingin kaupungin kaukokylmäverkkoon liitetty konesali on huippuluokkainen energiantehokkuudeltaan.

FICIX2, yksi Suomen suurimmista internetin solmukohdista on Digitan huomassa

Asiakkaamme valitsi Digitan Data Centerin. Lue miksi!

Lue koko tarina