Digita mahdollistaa
EN

Arrow Digita Startup Challenge

Startup-yritykset, Löytyykö teiltä ideoita IoT-ratkaisuiksi mutta toteutukseen tarvittavat työkalut ja verkkoyhteydet puuttuvat? Kehitä toteutuskelpoinen IoT-ratkaisu Arrown laitteilla ja Digitan IoT LoRaWAN-verkkoa hyödyntäen. Arrow palkitsee voittajaratkaisut 5 000 eurolla jaettuna parhaiden kesken!

Arrow ja Digita tarjoavat nyt mahdollisuuden startupeille testata ja kehittää IoT-ratkaisuja tarjoamalla vuodeksi ilmaiset LoRaWAN-yhteydet ja edun IoT-laitteista Arrown nettikaupassa. Parhaat LoRaWAN-teknologialla toteutetut IoT-ratkaisut esitellään Arrow IoT Summitissa 2019.

Mitä työkaluja start-upit saavat IoT-ideoidensa tueksi?

1. -15% alennus laitteista arrow.com nettikaupassa
2. Digitan LoRaWAN-yhteydet 10 päätelaitteeseen vuoden loppuun
3. IoT Paja-säätiön tuki kisan aikana

Parhaimmat Challengeen osallistuvat startupit pääsevät esittelemään ratkaisuaan Arrow IoT Summitiin keväällä 2019. Lisäksi luvassa on mahdollisesti myös Keynote-puheenvuoroja erilaisissa tilaisuuksissa. Osallistumisaikaa on 30.4.2019 saakka mutta ratkaisun tulee olla myös valmiina huhtikuun 2019 loppuun mennessä. Tämän jälkeen järjestäjät päättävät, ketkä pääsevät esittelemään ratkaisujaan Arrow IoT Summitiin toukokuussa.

IoT Summit –tapahtuman jälkeen Digitan ja Arrown raati valitsee koko Challengen parhaimmat ratkaisut. Arrow palkitsee voittajaratkaisut 5 000 eurolla jaettuna parhaiden kesken, ja Digita tarjoaa tuhat LoRa-verkkoyhteyttä vuodeksi voittajien käyttöön.

Edellytyksenä mukaan pääsemiseksi:

– Yritys on suomalainen
– Yritys on perustettu 2016 tai myöhemmin
– Yritykseltä löytyy Y-tunnus
– Alle 10 työntekijää yrityksessä

Tutustu LoRaWAN-teknologiaan »

Älyä vesihuoltoon IoT:n avulla – Vesimittarin lukema laskuksi

Digitan LoRaWAN-teknologiaan perustuva IoT-verkko mahdollistaa kustannustehokkaasti ja helposti tiedon keräämisen maantieteellisesti laajalle alueelle hajautuneesta vesi-infrasta.

Lue koko tarina

IoT tuo älyä ja laatua rakentamiseen

Esineiden internetin tuomat mahdollisuudet ovat merkittävät rakentamisen laadun parantamisessa.

Lue koko tarina

Porohävikki kuriin uusilla seurantalaitteilla – talven kokeilu tuotti rohkaisevia tuloksia

Lue koko tarina